La pròrroga de les jubilacions LOE: un dret irrenunciable


Suport telemàtic a la Campanya

Si no es pot visulaitzar el formulari d'adhesió a la Campanya per la pròrroga indefinida de la jubilació LOE, clica aquí (+)



Moltes gràcies per la vostra col·laboració a la Campanya "Per la pròrroga indefinida de la jubilació LOE", que CCOO promou a nivell de tot l'estat.

Promou-la tu mateix en el teu centre. Baixa't el Manifest i que els companys  i companyes del centre el signin també...  Passa l'enllaç d'aquest Manifest a les teves amistats, als antics companys i altres centres on hagis treballat...  

I si són d'altres CCAA, aquí tens la web estatal de CCOO: http://www.fe.ccoo.es/.  amb la campanya estatal i l'enllaç a totes les nostres Federacions.

Que s'assabentin bé els qui se n'han d'assabentar: la jubilació anticipada, voluntària i incentivada és una demanda unànime del professorat. És un dret irrenunciable.


MANIFEST "Per la pròrroga indefinida de la jubilació LOE" (+) (recollida de signatures en els centres docents)

Recorda que quan ja tinguis el Manifest signat, has d'enviar-les a CCOO:

- per correu postal      CCOO Ensenyament. Via Laietana, 16, 4t. Barcelona-08003
- per FAX                              93 268 42 72
- per correu electrònic      jubilacioloe@gmail.com

Que s'assabentin bé els qui se n'han d'assabentar. Les signatures seran lliurades al Ministeri d’Educació.

I evidentment no hi ha cap inconvenient, sinó tot el contrari, en què el Manifest subscrit l'hi feu arribar també a altres sindicats, a les administracions educatives, etc. que considereu oportú.


NOTA IMPORTANT SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Les dades recollides en aquest formulari seran incorporades a un fitxer titular de CCOO de Catalunya. La seva finalitat és disposar de la relació de persones que donen suport a la Campanya "Per la pròrroga indefinida de la jubilació LOE" que promou CCOO i mantenir-te informat respecte a temes relacionats amb la Campanya. Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, d’oposició, enviant una sol·licitud per escrit acompanyada de la fotocopia de tu D.N.I. i indicant “PROTECCIO DE DADES” a CCOO Catalunya, Via Laietana, 16, 08003 Barcelona. Si tens algun dubte pots enviar un correu electrònic a lopd@ccoo.cat o trucar al telèfon 934.812.902.